Nordic Laces
Forsendelse fra 20,- kr. Hurtig ekspedition - Alle ordrer afsendes indenfor 48 timer Du har altid 30 dages fortrydelse
Yeezy Aglets - snørebåndsdupper - Koks/gunmetal

Yeezy Aglets - snørebåndsdupper - Koks/gunmetal

DKK 59,00 (par/2stk)

Yeezy Aglets, snørebåndsender, snørebåndsdupper... ja der findes mange navne for dem. Men der er tale om aglets/snøreender lavet i metal med en lille skrue. Når du sætter dem for enden af dine snørebånd giver du dine sneakers/sko et mere eksklusivt look. Du kender dem sikkert allerede da de er originale blev designet af Kanye West. Det er enkelt at sætte dem på og kan sættes på stort set alle snørebånd. Specielt velegnet til rope laces/runde snørebånd.

Vælg længde:

Dette snørebånd er desværre udsolgt


Information og services


Fortrydelse

Du har altid 30 dages fortrydelse

Forsendels

Fragtpriser fra 20,- kr.

Hurtig ekspedition

Alle ordrer afsendes indenfor 48 timer

Sikker betaling

Secure Online Shopping
24 timer / 7 dage om ugen


Se også vore handelsbetingelser her

SNØREBÅND BETYDNING OG FORKLARING

Snørebånd
Et snørebånd er en snor der benyttes til at stramme en sko, således at den holdes fast på foden. Det praktiske ved et snørebånd er, at det hurtigt kan strammes såvel som løsnes alt efter behov, ved hjælp af en sløjfe. På hver ende af et snørebånd sidder som regel en lille dup (snørebåndsdup), der sikrer, at snørrebåndet ikke trevler.

Snørebåndsdup
En snørebåndsdup er en lille plastic- eller metaldup, der sidder for enden af et snørebånd. Duppen forhindrer snoningerne på båndet i at gå op og gør det lettere at føre snoren gennem øjerne. En episode af Phineas og Ferb handler om snørebåndsdupper (engelsk: aglets – et ord der stammer fra gammel fransk). Tilsvarende dupper benyttes på tovværk.

Kilde: Wikipedia, den frie encyklopædi

Nordic Laces Om Snørebånd