Nordic Laces
Forsendelse fra 20,- kr. Hurtig ekspedition - Alle ordrer afsendes indenfor 48 timer Du har altid 30 dages fortrydelse

Om Nordic Laces


Nordic Laces er en af Skandinaviens førende webshop indenfor salg af snørebånd.
Vi har idag mere end 300 forskellige slags og udvider konstant vores sortiment.
Vi bestræber os altid på at følge up-to-date så vi altid har de nyeste varer på lager.

Kender du det? Snørebåndet er slidt eller gået i stykker - eller du syntes bare der skal ske noget andet.
Men... udvalget af snørebånd i butikkerne er meget begrænset - eller du skal rende byen rundt for at finde en specialbutik der har andet end de helt almindelige standard snørebånd.
Dette er også en af grundene til at Nordic Laces / Snørekompagniet blev startet. Der findes så mange forskellige snørebånd - det vil da være ærgeligt ikke at kunnde få dem i Danmark!

På www.nordiclaces.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har spørgsmål til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på webshoppen. Du modtager automatisk en kopi af din ordre på din e-mail når vi afsender din vare. Hvis du efterfølgende ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til kontakt@nordiclaces.dk.

Vi er e-mærke certificeret!

e-mærket - Din tillidsfulde e-handel
e-mærket er den danske certificeringsordning, der arbejder for tillidsfuld e-handel mellem kunder og erhvervsdrivende. Med e-mærket er du dækket af en køberbeskyttelse på op til 10.000 kroner per handel, og samtidig bliver den erhvervsdrivende løbende kontrolleret, så du er sikret en tryg og gennemskuelig e-handel. e-mærket er en nonprofit organisation stiftet i 2000 af Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv, DI, FDIH, Finansrådet, Dansk IT og HK. Læs mere på emaerket.dk


Service hos NordicLaces

Hos NordicLaces stræber vi altid efter at have den bedste service. Derfor har vi et nemt og overskueligt website, der hjælper dig med at finde rundt i alle de forskellige slags. Skulle du have brug for hjælp så kan du altid kontakte os her. Du kan ogsåringe til os på telefon - svarer vi ikke så hører vi din besked og vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt!

Skulle der alligevel være noget, vi kan gøre bedre, hører vi gerne fra dig på kontakt@nordiclaces.dk.

Nordic Laces - Snørekompagniet
WebProfil.dk v/Kenneth Andersen
Ankerhusvej 73
2680 Solrød Strand
Danmark
Telefon +45 5244 5246
Telefontid: Alle hverdage 11:00-13:00 (svarer vi ikke beder vi dig sendes os en e-mail)Information og services


Fortrydelse

Du har altid 30 dages fortrydelse

Forsendels

Fragtpriser fra 20,- kr.

Hurtig ekspedition

Alle ordrer afsendes indenfor 48 timer

Sikker betaling

Secure Online Shopping
24 timer / 7 dage om ugen


Se også vore handelsbetingelser her

SNØREBÅND BETYDNING OG FORKLARING

Snørebånd
Et snørebånd er en snor der benyttes til at stramme en sko, således at den holdes fast på foden. Det praktiske ved et snørebånd er, at det hurtigt kan strammes såvel som løsnes alt efter behov, ved hjælp af en sløjfe. På hver ende af et snørebånd sidder som regel en lille dup (snørebåndsdup), der sikrer, at snørrebåndet ikke trevler.

Snørebåndsdup
En snørebåndsdup er en lille plastic- eller metaldup, der sidder for enden af et snørebånd. Duppen forhindrer snoningerne på båndet i at gå op og gør det lettere at føre snoren gennem øjerne. En episode af Phineas og Ferb handler om snørebåndsdupper (engelsk: aglets – et ord der stammer fra gammel fransk). Tilsvarende dupper benyttes på tovværk.

Kilde: Wikipedia, den frie encyklopædi

Nordic Laces Om Snørebånd